E hodhën nenën e sëmure midis rruge, zbulohet fati i 3 djemve te saj pas disa muajsh ja çfarë ju ndodhi.

Gruaja e vjetër u gjet e shtrirë në mbetu në një gjendjrina me sy mbyllur. Goja e saj ishte hapur si të donte të hante diçka. Ajo ishte e mbështjellur në një batanije dhe ishte shtrirë në në Provincën Zhejiang të Kinës.

Gazetari i një gazete të përditshme në zonë shkoi direkt në vendngjarje dhe verifikoi se incidenti ishte i saktë.

Ky person i tha policisë dhe departamentit lokal të sigurisë publike për ta ndihmuar atë, pas 3 muaj fëmijët e saj u gjenden vdi*qën pasi u për*plasen me një makinë tjetër ne autostradën e qytetit. Shtypni hapësirën me poshtë për videon.